Інформація щодо Порядку здійснення контролю стану виконання рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів

Опубліковано 18.10.2019 о 10:35

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області (далі – Служба) нагадує, що відповідно до п. 4 Порядку здійснення контролю стану виконання рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів, затверджених постановою КМУ від 05.10.2011: суб’єкт господарювання, якого стосується рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів (далі – рішення), повинен у встановлений у рішенні строк подати органу ринкового нагляду, що прийняв рішення, повідомлення про його виконання за формою згідно з додатком.
Повідомлення про виконання рішення подається суб’єктом господарювання незалежно від ступеня або результативності виконання ним рішення.
Суб’єкт господарювання може додавати до повідомлення документи або їх копії, які підтверджують факт результативності виконання рішення.   

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Інформація щодо припинення діяльності за місцем провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими, імпорту лікарських засобів

Наступна

Інформація для суб'єктів господарювання, які займаються реалізацією (торгівлею), зберіганням лікарських засобів