Вітання з Днем Вишиванки

Опубліковано 18.05.2023 о 14:39

Незламний  народе! Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області щиро вітає Вас зі святом національної єдності, чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки, одного з найяскравіших національних символів України!

Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Вона є національним оберегом, святинею, що символізує собою духовне багатство українського народу та несе  наші  багатовікові національні традиції і мудрість українського народу.

Бажаємо всім нам пам`ятати  та розвивати традиції і культуру української нації та передавати його нашим гарним нащадкам! Зичимо Вам щастя, здоров`я, радості, миру Вам та вашим домівкам, злагоди та добра!

Все буде Україна !

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

«КРУГЛИЙ СТІЛ» ІЗ ДИРЕКТОРАМИ АПТЕЧНИХ МЕРЕЖ

Наступна

Меморандум про співпрацю між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області та Одеським Національним медичним університетом.