«КРУГЛИЙ СТІЛ» ІЗ ДИРЕКТОРАМИ АПТЕЧНИХ МЕРЕЖ

Опубліковано 05.04.2023 о 13:52

04 квітня 2023 року в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області відбулося обговорення із директорами аптечних мереж Одеської області проблемних питань у сферах:

– відпуску лікарських засобів за електронним рецептом;

– особливостей діяльності аптечних закладів в умовах воєнного стану;

– дотримання ліцензійних умов щодо доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень аптек відповідно до ДБН В.2.2-40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»

Під час проведення «круглого столу» Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області:

– була схвалена діяльність керівників аптечних мереж щодо добровільного надання благодійної і гуманітарної допомоги ЗСУ та громадянам;

– надані відповіді на проблемні питання директорів аптечних мереж, що пов’язані із запровадженням процедури відпуску лікарських засобів за електронними рецептами та відпуску лікарських засобів в умовах воєнного стану;

– доведені вимоги ліцензійних умов в частині забезпечення доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень аптек відповідно до ДБН В.2.2-40:2018 «Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення».

Директори виказали бажання у подальшому відраховувати частину прибутку своїх підприємств на користь Української армії та надавати гуманітарну допомогу громадянам ліками, а також зазначили про забезпечення аптечних закладів підключенням до електронної системи для відпуску лікарських засобів за електронними рецептами.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

З ПРИВОДУ ВІДНЕСЕННЯ ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ ДО РЕЦЕПТУРНОГО

Наступна

Вітання з Днем Вишиванки