Фахівці Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівський області пройшли навчання з домедичної допомоги

Опубліковано 12.02.2024 о 14:55

    Минулого тижня фахівці Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівський області (далі Служба) пройшли навчання з домедичної допомоги при раптовий зупинці кровообігу на базі Навчально-тренувального відділу симуляційної медицини. Якщо стався нещасний випадок, саме від своєчасної та якісної допомоги залежатиме життя та здоровʼя потерпілого. І як саме правильно діяти в критичній ситуації розбиратися під час навчання.

   Домедична допомога-це не лише певна послідовність заходів,а і дії, що спрямовані на порядок людського життя. Кожна хвилина для постраждалого є критично важливою і єдиний спосіб дати йому шанс вижити-надати якісну допомогу до прибуття медиків.

   Особливе значення набувають знання та практичні навички з домедичної допомоги в умовах воєнного стану. Саме тому важливо щоб кожний фахівець Служби вмів правильно та швидко надати допомогу тим, хто її потребує.

   Під час навчання працівники Служби отримали звання та відпрацювали практично надання допомоги при невідкладних станах. Визначили,чи людина у свідомості,чи дихає. Що таке серцево-легенева реанімація,як правильно користуватися автоматичним зовнішнім дефібрилятором тощо.

    Після успішного завершення навчання фахівці Служби отримали сертифікати та висловили щиру подяку інструктором Олегу та Максиму.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

ЗАХВОРЮВАНІСТЬ НА ГРИП

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області (далі — Держлікслужба) інформує про результати своєї діяльності протягом 2023 р.