Керівникам суб’єктів, які провадять господарську діяльність з імпорту лікарських засобів

Опубліковано 30.09.2019 о 10:53

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Дніпропетровській області з метою інформування просить Вас взяти  до відома та використання в роботі наступну інформацію.

На виконання п. 4 Порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 № 905, для забезпечення належного здійснення державного контролю якості лікарських засобів Держмитслужба подає Держлікслужбі інформацію про ввезені на територію України лікарські засоби.

Проте через те, що суб’єкти, які провадять господарську діяльність з імпорту лікарських засобів, подають  інформацію щодо номеру та дати митної декларації в некоректному форматі, Держлікслужба не має можливості автоматизованої звірки даних.

Дані необхідно вносити у форматі:

Дата МД

№ МД

28.08.2019

UA100110/2019/361419

 

Завантажити офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Керівникам суб’єктів, які здійснюють діяльність зі знищення наркотичних, психотропних лікарських засобів та прекурсорів власними силами на території Дніпропетровської області

Наступна

Суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки на території Дніпропетровської області