Наказ Держлікслужби від 30.08.2019 № 1097 “Про затвердження організаційних заходів щодо оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність Держлікслужби та її територіальних органів”

Опубліковано 02.09.2019 о 12:37

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ

ДОДАТОК 1 до організаційних заходів

ДОДАТОК 2 до організаційних заходів

ДОДАТОК 3 до організаційних заходів

 

 

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ

  НАКАЗ

30.08.2019 м. Київ № 1097

 

Про затвердження Організаційних заходів
щодо оприлюднення у мережі Інтернет
інформації про діяльність Держлікслужби
та її територіальних органів

 

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанов Кабінету Міністрів України від 04 січня 2002 року № 3 «Про порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади», від 29 серпня 2002 року № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади» та у зв’язку із введенням у дію Організаційної структури та Штатного розпису Держлікслужби, затверджених наказом Держлікслужби від 27 грудня 2018 року № 263-к

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Визначити вебсайт з адресою www.dls.gov.ua офіційним вебсайтом Держлікслужби та її територіальних органів (далі – вебсайт).

2. Затвердити Організаційні заходи щодо оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність Держлікслужби та її територіальних органів
(далі – Заходи), що додаються.

3. Голові, першому заступнику Голови, заступнику Голови, керівникам територіальних органів, керівникам структурних підрозділів Держлікслужби, головним спеціалістам з питань запобігання та виявлення корупції, з мобілізаційної підготовки, з внутрішнього аудиту, з режимно-секретної роботи, які підпорядковуються безпосередньо Голові та першому заступнику Голови Держлікслужби (далі – підпорядковані головні спеціалісти), забезпечити своєчасне подання матеріалів для наповнення вебсайту згідно із Заходами, затвердженими цим наказом.

4. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Держлікслужби від 10 листопада 2017 року № 1058 «Про затвердження Порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації щодо діяльності Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками».

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова  Роман ІСАЄНКО

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку