Звіт за 17 – 21.04.2023 року

Опубліковано 24.04.2023 о 14:00

З метою безперебійного забезпечення громадян України лікарськими засобами на час оголошення воєнного стану за період з 17 квітня по                                       21 квітня 2023 року здійснено.

В рамках здійснення державного контролю якості лікарських засобів,                що ввозяться в Україну, Порядок якого затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2005 № 902, та імунобіологічних препаратів, Порядок якого затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я України                                   від 01.10.2014 № 698:

видано 1052 висновок про якість ввезених лікарських засобів та про відповідність медичного імунобіологічного препарату вимогам державних і міжнародних стандартів;

опрацьовано 0 термінових повідомлень щодо лікарських засобів, що надійшли від міжнародних організацій та національних регуляторних органів у сфері контролю якості лікарських засобів.

Інформацію розміщено на офіційному вебсайті Держлікслужби в розділі «Контроль якості, імпортних лікарських засобів».

Держлікслужбою було отримано 20 заяв про видачу дозволів на ввезення в Україну, вивезення з території України  наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, видано 81 дозвіл на ввезення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та 4 дозволи на вивезення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Розглянуто 21 заяву суб’єктів господарювання на отримання ліцензій на право здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів з яких, видано  12 ліцензій на право здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та 9 заяв залишено без розгляду.

Інформацію розміщено на офіційному вебсайті Держлікслужби в розділі «Наркотичні засоби. Рішення щодо видачі та анулювання ліцензій підконтрольних речовин».

 

Бережіть себе та своїх рідних! Віримо у Перемогу!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Сучасний освітній процес – запорука якості!

Наступна

Як отримати ліки жителям сільської місцевості?