Попередня зустріч Європейського регіонального засідання Фармакопейної конвенції США

Опубліковано 08.03.2023 о 09:31

У березні 2023 року відбудеться перше Європейське регіональне засідання Фармакопейної конвенції США. На заході планується заслухати звіт Фармакопеї США щодо прогресу у виконанні резолюцій, прийнятих у 2020 р. на період 2020-2025 рр., за результатами 2022 року, а також обговорити питання щодо удосконалення роботи Конвенції і пропозиції щодо нових резолюцій на наступний п’ятирічний цикл (2025-2030).

Напередодні заходу Фармакопеєю США проведено декілька засідань з учасниками для отримання попередніх коментарів від членів і спостерігачів Конвенції. У зустрічах взяли участь представники організацій, які є членами або спостерігачами Фармакопейної конвенції США, України, Словенії, Туреччини. Від України в заході взяли участь представники Держлікслужби та  ДП «Фармакопейний центр».

Учасники були ознайомлені зі структурою, принципами роботи і зусиллями Фармакопеї США щодо ефективної комунікації з усіма зацікавленими сторонами для виявлення і своєчасного реагування на питання, які впливають на досягнення цілей щодо підтримки громадського здоров’я, зазначених у резолюціях, і формування нових спільних ініціатив.

Європейське регіональне засідання, яке відбудеться цього місяця, буде проведено у гібридному форматі та охопить такі теми: ланцюг поставок, біопрепарати, нітрозаміни, домішки, а також гармонізація фармакопейних підходів.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

МОЗ – визначення субʼєктів, які мають важливе значення для галузі охорони здоров’я

Наступна

Звіт за 06 - 10.03.2023 року