В.о. Голови Держлікслужби Роман Ісаєнко презентував публічний звіт про підсумки діяльності служби у 2018 році

Опубліковано 22.02.2019 о 15:44

22 лютого 2019 року в. о. Голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко виступив з публічним звітом про підсумки діяльності служби у 2018 році.

Захід відбувся за участі представників Громадської ради при Держлікслужбі, профільних громадських об’єднань, організацій роботодавців, виробників лікарських засобів, експертів фармацевтичної галузі.

У своєму виступі в.о. Голови Держлікслужби проінформував представників експертного середовища про здійснені Держлікслужбою заходи з оптимізації структури служби, зупинився на основних результатах за ключовими напрямками роботи регуляторного органу та державних підприємств, що входять до сфери його управління, наголосив на відроджені регіонального лабораторного контролю.

Керівник Держлікслужби повідомив про повторне оцінювання аудиторською групою PIC/S роботи Держлікслужби щодо дотримання нею вимог PIC/S до фармацевтичних інспекцій та відзначений аудиторами значний прогрес у функціонуванні системи якості національного регуляторного органу.

Разом з тим, Роман Ісаєнко поінформував також про успіх Держлікслужби, яка ввійшла в число трійки лідерів рейтингу серед 64 центральних органів виконавчої влади за результатами проведеного моніторингу Державним комітетом телебачення і радіомовлення України щодо інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади.

 

Під час виступу в.о. Голови Держлікслужби зауважив: “національний регулятор готовий до діалогу, сприймати пропозиції від експертів фармацевтичної галузі України для посилення та вдосконалення роботи Держлікслужби”.

 

По закінченню звітування в.о. Голови Держлікслужби відповів на питання, які цікавили представників експертного середовища.

 

ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Проведено публічне обговорення проекту Антикорупційної програми Держлікслужби на 2019 – 2020 роки

Наступна

У Держлікслужбі відбулась робоча зустріч з експертами Проекту ЄБРР «Консультування щодо вдосконалення регулювання фармацевтичного сектору України»