Голова Держлікслужби України відвідав Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону МО України

Опубліковано 05.08.2014 о 00:00

У ході візиту до Вінниці Голова Державної служби України з лікарських засобів Михайло Пасічник відвідав Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону Міністерства оборони України, де зустрівся з його керівництвом та обговорив питання потреби установи в медикаментах.

Голова ДержлікслужбиУкраїни розповів, що українські та іноземні підприємства – виробники лікарських засобів постійно надають гуманітарну допомогу пораненим в ході проведення АТО, а також цивільному населенню. М. Пасічник запропонував військовим лікарям і фармацевтам за необхідності звертатися до фахівцівДержлікслужби за необхідною методологічною допомогою в супроводі забезпечення якості ліків, які  надходять у вигляді гуманітарної допомоги.

Також М. Пасічник відвідав нову виробничу лінію заводу «СперкоУкраїна», яке знаходиться на завершальній стадії будівництва. Світлана Бусигіна, директор компанії, зазначила, що в проект інвестовано близько 10млн євро. Вже побудовані не тільки виробнича лінія, а й нові складські приміщення і лабораторний комплекс. Також закуплено нове технологічне, інженерне і лабораторне обладнання, монтаж якого триває.

На завершення візиту до Вінниці М. Пасічник відвідав аптечні установи різних форм власності, де зміг безпосередньо поспілкуватися з працівниками аптек та відзначити їх ключові проблеми. Підводячи підсумки візиту М. Пасічника до Вінниці, можна констатувати, що керівництво Держлікслужбинацілене на побудову ефективного діалогу з фармацевтичною спільнотою не лише столиці, а й регіонів України, а також ефективне вирішення проблем фармацевтичного бізнесу, в тому числі і ФОПів.

 За матеріалами щотижневика «Еженедельник Аптека»

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Голова Держлікслужби України Михайло Пасічник зустрівся з представниками фармацевтичної спільноти Вінничини

Наступна

Результати робочої групи з питань контролю якості лікарських засобів