Підписано Меморандум про співпрацю з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка

Опубліковано 10.06.2022 о 15:53

З метою встановлення партнерських взаємовідносин та посилення співпраці, спрямованої на  забезпечення практико-орієнтованого навчання студентів та формування умінь і навичок практичної діяльності, Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та Київський національний університет імені Тараса Шевченка уклали Меморандум про співпрацю.

Тісна співпраця сторін має за мету організацію належного освітньої та наукової роботи, в тому числі шляхом залучення фахівців Держлікслужби до освітнього процесу. В свою чергу, студенти Університету отримують можливість проходити науково-виробничу практику на базі Держлікслужби та її установ. Також Меморандумом передбачено проведення спільних наукових досліджень.

Меморандум є основою для подальшого розвитку взаємодії і співробітництва між Держлікслужбою та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка — одним з провідних університетів не лише України, а й світу.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Представник ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів» м. Харків взяв участь у Тижні Eurachem – 2022

Наступна

Держлікслужба: діяльність за минулий тиждень