Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області у IV кварталі 2023 року

Опубліковано 03.01.2024 о 11:27

На виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» у Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області здійснювались заходи, спрямовані на всебічний розгляд звернень громадян, оперативне вирішення порушених в них питань.

В IV кварталі 2023 року до Служби надійшло та було опрацьовано 4 звернення громадян. Із звернень 2 (50 %) є заяви, та 2 (50%) скарги, які надійшли безпосередньо від громадян поштою. Всі звернення є індивідуальними (100%).

        Всього у IV кварталі 2023 року до Служби звернулися 3 громадянина, з м. Рівне. Зі зверненнями зверталися наступні категорії громадян, що потребують соціального захисту і підтримки:  особа з інвалідністю 2 групи – 1.

За типом надходження звернення, що надійшли, є листи (100%).

Питання які порушувалися у зверненнях щодо якості лікарських засобів, питання роботи аптечних закладів, забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, реалізація прав і свобод громадян, запобігання дискримінації, та інше.

Всі звернення громадян розглянуті Службою у строки, визначені Законом України «Про звернення громадян», та надано відповідь – роз’яснення.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області у III кварталі 2023 року

Наступна

Звіт про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області у 2023 році