З ПИТАННЯ НАДСИЛАННЯ ДОКУМЕНТІВ

Опубліковано 23.03.2023 о 11:06

Інформуємо, що, враховуючи триваючу збройно-терористичну агресію РФ, з метою недопущення будь-яких ризиків знищення даних, витоку службової інформації Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області на період воєнного стану перейшла на здійснення діловодства у паперовій формі, у зв’язку із чим, керується Інструкцією з документування управлінської інформації та організації роботи з документами, створеними у паперовій формі, яка розроблена відповідно до Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55.

Відповідно до зазначених актів службою діловодства приймаються документи, що надіслані з використанням засобів поштового зв’язку, кур’єрською або фельд’єгерською службою.

Засобами електронної пошти приймаються лише інформаційні повідомлення, які не підлягають реєстрації. Фотокопії (скановані копії) паперових документів, що надходять електронною поштою, також вважаються інформаційними повідомленнями та не приймаються до виконання як документи.

При цьому, зазначаємо, що паперові документи, які надсилаються, повинні бути оформлені з урахуванням вимог ДСТУ 4163:2020. У разі наявності помилок в оформленні документа, що унеможливлює його прийняття до виконання або відсутності додатків, зазначених у документі чи окремих аркушів, документ без реєстрації повертається відправникові.

Особливу увагу звертаємо на належне оформлення та своєчасне надсилання повідомлення про заходи, вжиті для виконання розпорядження про встановлення заборони обігу лікарських засобів, разом з копіями документів, що підтверджують факт знищення, утилізації або повернення лікарського засобу постачальнику (виробнику), засвідчених у встановленому порядку (відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», назви посади співробітника відповідального за виготовлення, засвідчення та видавання копій, його особистого підпису, ім’я та прізвища, дати засвідчення).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

СПІЛЬНА НАРАДА З ДЕПАРТАМЕНТОМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ОМР

Наступна

З ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ РЕЦЕПТУРНИХ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ