Лабораторія з контролю якості лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області отримала на баланс високоефективний рідинний хроматограф з ультрафіолетовим детектором (Ultimate 3000)

Опубліковано 20.06.2023 о 12:31

Лабораторія з контролю якості лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області за результатами обстеження, проведеного 07 грудня 2022 року, атестована на право проведення контролю якості та безпеки лікарських засобів відповідно до галузі атестації стосовно організації незалежного лабораторного контролю якості лікарських засобів.

В цьому році наша Служба отримала на баланс високоефективний рідинний хроматограф з ультрафіолетовим детектором (Ultimate 3000)

Ця система забезпечує отримання надійних і якісних результатів, стабільність потоку та високочутливе визначення аналітів з використанням широкого вибору детекторів. Це дає можливість проводити більшу кількість лабораторних досліджень згідно ДФУ.

16.06.2023 року успішно було проведено перші тестові дослідження.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Порядок погодження територіальними органами Держлікслужби переліку внутрішньоаптечної заготовки, що виробляє (виготовляє) аптека

Наступна

" ДЕРЖАВНА СЛУЖБА - ЦЕ БІЛЬШЕ, НІЖ РОБОТА. ЦЕ СТИЛЬ ЖИТТЯ"