Ознайомчий візит студентів фармацевтичного факультету Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського МОЗ України. Частина ІІІ

Опубліковано 04.04.2024 о 14:44

Продовжуємо ознайомлювати з роботою Лабораторії Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області (далі-Служби) студентів 5 курсу фармацевтичного факультету Тернопільського національного  медичного  університету  імені І.Я. Горбачевського  МОЗ  України, які проходять виробничу практику за спеціалізацією «Фармацевтична хімія» та викладачів Марії МИХАЛКІВ, доцента кафедри фармацевтичної хімії, канд., біол. наук,  Любомира КРИСЬКІВА, доцент кафедри фармацевтичної хімії, канд., фарм. наук. Завідувач кафедри фармацевтичної хімії Лілія ЛОГОЙДА, д-р. фарм. наук, професор.

Начальник служби Тарас ПРОНІВ та головний спеціаліст сектору Марія ДМИТРІВ ознайомили в загальному з діяльністю та повноваженнями Служби.

Про роботу Лабораторії доповідали  працівники Марія СТЕЦЮК та Марія ТКАЧ.

Студентам було цікаво дізнатись про процедуру отримання зразка лікарського засобу для лабораторного аналізу, також, які дії при виявлення неякісних лікарських засобів, та як саме відбувається забір зразка, терміни протягом яких повинен виконатись лабораторний аналіз.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Керівникам суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію (відпуск) лікарських засобів

Наступна

Порядок проведення лабораторного аналізу лікарських засобів