Про щоденний моніторинг

Опубліковано 09.09.2022 о 12:57

Керівникам суб`єктів господарювання  та лікувально-профілактичних закладів, які займаються реалізацією (торгівлею), зберіганням та застосуванням лікарських засобів!

На виконання доручення першого заступника Міністра охорони здоров’я України Олександра КОМАРІДИ від 08.09.2022 №ДЗМ/96/8-22 та доручення Держлікслужби від 09.09.2022 №5528-001.2/004.0/17-22 Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області звертається з  проханням про організацію надання щоденної (у тому числі у вихідні та святкові дні) інформації щодо наявності в аптечних закладах (аптечні склади та аптечні мережі) та закладах охорони здоров’я лікарських  засобів за переліком, наведеним у форматі, що додається.

Інформацію щодо наявності лікарських засобів по області надавати щоденно (у тому числі у вихідні та святкові дні) до 10 години на електронну адресу Chubar_OP@dls.gov.ua.

Сьогодні 09.09.2022 – інформацію просимо надати терміново.

Додаток: файл «Шаблон моніторинг наявності ЛЗ.xlsx» в ел. вигляді.

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів

Наступна

Керівникам суб`єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність з роздрібної торгівлі лікарськими засобами в Харківській області