Укладено Меморандум про співпрацю з Південним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці

Опубліковано 21.03.2024 о 16:39

21 березня 2024 року Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області (далі – Служба) та Південним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці  (далі – Управління) укладено Меморандум про співпрацю.

Меморандум підписано начальником  Служби  Юрієм Гальченком та  начальником Управління Романом Возняком. В заході також взяла участь заступник начальника служби Леся Стадніченко. Урочисте підписання Меморандуму відбулось у приміщенні Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

       Меморандумом визначено спільну мету, предмет, сферу дії,  організацію співпраці та порядок взаємодії, залучення інших заінтересованих сторін та строк  дії Меморандуму. 

       Зокрема, дія Меморандуму поширюється на відносини щодо здійснення заходів ринкового нагляду та додержання вимог законодавства про працю, якість та безпечність лікарських засобів, дотримання ліцензіатами ліцензійних умов провадження діяльності, в межах компетенції сторін,  обмін інформацією, яка становить взаємний інтерес та/або відноситься до сфер відповідальності.

Практичний досвід Служби та Управління  в сфері державного ринкового нагляду та державного нагляду (контролю) відкриває широкі перспективи для взаємодії  та співпраці.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

На Рівненщині припинено діяльність незаконної інтернет-аптеки

Наступна

Щодо відновлення аптечних закладів на декупованих територіях Миколаївщини