Щодо відновлення аптечних закладів на декупованих територіях Миколаївщини

Опубліковано 12.04.2024 о 09:40

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області (далі – Служба) інформує, що станом на 12 квітня 2024 року 12 з 13 аптечних закладів  на деокупованих територіях Миколаївської області відновили свою роботу. Дата останнього відновлення роботи аптечного закладу (аптеки) 20 лютого 2024 року. Один аптечний заклад остаточно припинив свою роботу у зв’язку з припиненням фізичною особою – підприємцем здійснення підприємницької діяльності, однак у населеному пункті, де був розташований аптечний заклад, діє аптечний пункт іншого суб’єкта господарювання. 

З позитивного боку слід відмітити факт відкриття нових аптечних закладів на деокупованих територіях області. На сьогодні 3 новостворені стаціонарні аптеки відкриті у двох населених пунктах, що були деокуповані у 2022 році, з яких 1 аптека відкрита у сілі та розпочала роботу в квітні 2024 року. Крім того, ще два села, що були деокуповані, обслуговуються мобільним аптечним пунктом, який працює на Миколаївщині з березня 2024 року.

Служба висловлює вдячність та повагу всім суб’єктам господарювання які доклали зусиль для відновлення раніше існуючих та відкриття нових аптечних закладів на деокупованих територіях області  з метою забезпечення населення лікарськими засобами та виробами медичного призначення.     

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Укладено Меморандум про співпрацю з Південним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці

Наступна

Інформація про режим роботи аптечних закладів, які працюють